loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Moderne werkplaats

Airco-service

Airco-service

In een Mercedes-Benz behoort een airconditioning / climate control al vele jaren tot de standaard accessoire. Het onderhoud van een airconditioning / climate control is specialistisch werk en uiteraard zijn onze monteurs daar ook voor opgeleid.

Het afzetten of niet gebruiken van de airconditioning / climate control in de herfst- en wintermaanden is een fout die veel mensen maken. De airconditioning / climate control in de auto zorgt voor het drogen van de lucht en helpt om snel het vocht te filteren en beslagen ramen tegen te gaan.
 

Wanneer de airconditioning / climate control in de herfst- en wintermaanden niet actief is en de verdamper niet werkt, blijft het condens en het vocht in het interieur hangen en dat is een broedplaats voor schimmels en bacteriën. Wanneer je na een lange periode dan de airconditioning weer inschakelt, blaas je eigenlijk een hele hoop infectiegevaren het interieur in. Het is daarom belangrijk om de airconditioning / climate control eens in de twee of drie jaar periodiek te laten reinigen en op werking te laten testen. Het onderhouden van een airconditioning / climate control is specialistisch werk en heb je te maken met verschillende koelmiddelen.

Content Image 1

Werkplaatsafspraak plannen?

Laat een vraag of opmerking achter of neem direct contact op

pin.svg Buitenvaart 1109, 7905 SE Hoogeveen

phone.svg (0528) 287500

mail.svg Werkplaats@woltingeautos.nl

  • phone.svg
  • mail.svg
  • pin.svg
  • whatsapp.svg
Morgen Internet - Zorgeloos website